Vaar-arrangement

Cruise arrangementen

Wilt u een dag of avondje uit echt bijzonder maken? Restaurant Hendrickje Stoffels biedt meerdere arrangementen aan in combinatie met een vaartocht op ons jacht de “Juffer van Rijn”. Onder het genot van heerlijke amuses en sprankelende aperitieven bekijkt u ons schilderachtige Westfriese stadje vanaf het water. Een fantastische start van een bijzondere avond. Indien gewenst vervolgen we de avond in ons sfeervolle restaurant voor een drie of vier-gangen diner. Een fantastische ervaring die een een avond of dagje uit tot een gegarandeerd succes maakt!

Rembrandt van Rijn Amusecruise

Rondvaart met aperitieven en amuses
4-10 personen

  • Ruim een uur varen;
  • Tijdens de cruise diverse aperitieven en amuses.

De afvaart op de ‘Juffer van Rijn’ is mogelijk vanaf 16:00 met aansluitend diner

De kosten voor het Amuse Cruise arrangement bedragen:
• €45,00 per persoon

 

Zondagmiddag cruise

Op zondag varen we vanaf 12.00, 45,00 pp, waarna u aansluitend lunch kunt reserveren

Wilt u een compleet programma met een opvolgend diner? Vraag naar de mogelijkheden. Varen zonder lunch/diner is 5,00 toeslag p.p.

 

Stap aan boord en geniet

Stap aan boord op de ‘Juffer van Rijn’, het jacht van Hendrickje Stoffels. De ‘Juffer van Rijn’ ligt afgemeerd aan de Karperkuylkade, vlakbij ons restaurant. U stapt samen met uw gasten aan boord voor een rondvaart van ruim een uur. We gooien de trossen los en zetten koers naar de historische binnenhaven van Hoorn en de Schouwburg ‘Het Park’.

Tijdens het varen serveren we heerlijke amuses en sprankelende aperitieven. Geniet van de fantastische smaken, want nergens komt smaak beter tot zijn recht dan op het water. Tijdens de boottocht trakteert onze bemanning u op verhalen over de geschiedenis van Hoorn en het water. Op het IJsselmeer verrassen wij u met een snelle rit om lekker uit te waaien. Aan boord neemt u de skyline van Hoorn in u op en droomt u weg op de golfslag van smaak van avontuur.

Dineren in een sfeervolle omgeving

Nadat het schip de haven binnenloopt vervolgt u de avond in restaurant Hendrickje Stoffels met een heerlijk drie of vier-gangen diner samengesteld door chef-kok Marko Pol. We serveren daarbij bijpassende wijnen geselecteerd door onze gastvrouw en vinoloog Bianca Mens. Afsluitend serveren we koffie of thee met huisgemaakte chocolade.