Arrangementen
Cruise arrangementen
Rembrandt van Rijn Amusecruise
Rondvaart met aperitieven en amuses
4-10 personen
- Ruim een uur varen;
- Tijdens de cruise diverse aperitieven en amuses.
De afvaart op de ‘Juffer van Rijn’ is mogelijk vanaf 16:00.
De kosten voor het Amuse Cruise arrangement bedragen:
• €33,50 per persoon
Zondagmiddag cruise
Elke zondag vanaf 14.00 bieden we een speciaal zondagmiddag-tarief van €33,50
Wilt u een compleet programma met een opvolgend diner? Bekijk dan ons Dinercruise-arrangement.
Juffer van Rijn Dinercruise
Rondvaart met aansluitend diner
4-10 personen
- Ruim een uur varen, diverse aperitieven en amuses;
- 3 of 4-gangen verrassingsmenu, passende wijnen en mineraalwater tijdens het diner;
De afvaart op de ‘Juffer van Rijn’ is mogelijk vanaf 16:00.
De kosten voor dit dinercruise-arrangement bedragen:
• 3-gangen: €87,50,- per persoon
• 4-gangen: €97,50,- per persoon
De schilderachtige uitzichten van Hoorn vanaf het water, onze heerlijke gerechten en fantastische wijnen maakt dit arrangement tot een onvergetelijke ervaring.
Stap aan boord en geniet
Stap aan boord op de ‘Juffer van Rijn’, het jacht van Hendrickje Stoffels. De ‘Juffer van Rijn’ ligt afgemeerd aan de Karperkuylkade, vlakbij ons restaurant. U stapt samen met uw gasten aan boord voor een rondvaart van ruim een uur. We gooien de trossen los en zetten koers naar de historische binnenhaven van Hoorn en de Schouwburg ‘Het Park’.
Tijdens het varen serveren we heerlijke amuses en sprankelende aperitieven. Geniet van de fantastische smaken, want nergens komt smaak beter tot zijn recht dan op het water. Tijdens de boottocht trakteert onze bemanning u op verhalen over de geschiedenis van Hoorn en het water. Op het IJsselmeer verrassen wij u met een snelle rit om lekker uit te waaien. Aan boord neemt u de skyline van Hoorn in u op en droomt u weg op de golfslag van smaak van avontuur.
Dineren in een sfeervolle omgeving
Nadat het schip de haven binnenloopt vervolgt u de avond in restaurant Hendrickje Stoffels met een heerlijk drie of vier-gangen diner samengesteld door chef-kok Marko Pol. We serveren daarbij bijpassende wijnen geselecteerd door onze gastvrouw en vinoloog Bianca Mens. Afsluitend serveren we koffie of thee met huisgemaakte chocolade.