Dinerkaart

HENDRICKJE’S DINERKAART

 

WELKOM BIJ HENDRICKJE,

WIJ SERVEREN BROOD BIJ BINNENKOMST EN WARME GROENTE EN AARDAPPELEN BIJ HET HOOFDGERECHT. EVENTUELE SUPPLEMENTEN BEREKENEN WIJ.

VOOR GROEPEN VANAF 8 PERSONEN WORDT DE KEUZE BEPERKT TOT TWEE GERECHTEN PER GANG.

OP VERZOEK SERVEREN WIJ VEGETARISCHE GERECHTEN

FREE WIFI: JUFFER VAN RIJN2 WACHTWOORD: hendrickje

 

VOORGERECHTEN/TUSSENGERECHTEN

 

HERFSTSALADE 11,75
Gerookte biefstuk van Louman met oude kaas, wild zwijns coppa en eendenrilette

 

SALADE SOCIËTY 14,75
Serranoham “Reserva”, coquille, truffelkaas, bonbon van gerookte biefstuk met filet americaine, eendenrilette, gerookte zalm en gebakken eendenlever

SOEP VAN HET SEIZOEN 7,75
deze wordt aan tafel verteld

 

HUISGEMAAKTE ZALMSALADE 11,75
met gerookte makreel, zalm en Hollandse garnalen

 

ESCARGOTS 9,75
heerlijk op Oudhollandse wijze met kruidenboter

 

HOOFDGERECHTEN

 

GEBAKKEN OSSENHAAS 26,50
geserveerd met rode wijnjus, oesterzwam en sjalot

MARKO’S CHOICE: RENDANG 21,50
Indonesische rundvleesstoofschotel met basmati rijst, pittige boontjes, huisgemaakte atjar en sambal

CONFIT DE CANARD 23,50
Klassiek frans, met gestoofde zuurkool

IBERICO VARKENSLENDE 23,50
met rozemarijn-knoflookjus

CATCH OF THE DAY 23,50
Vis van het seizoen, deze wordt aan tafel verteld

 


 

NAGERECHTEN

HUISGEMAAKT CHOCOLADEMOUSSE 7,25
met brownie en perensorbet

HENDRICKJES FAVORIET 7,25
wisselend dessert, wordt aan tafel verteld

SLAGROOMSOESJES 7,25
met advocaat en huisgedraaid koffieijs

KAZEN VAN FAAS 10,75
drie verschillende soorten kaas

LEKKER BIJ DE KOFFIE: AMBACHTELIJKE BONBONS UIT BOBELDIJK
PER STUK 1,00

 

Bij het dessert:

Moscatell, Navarra, Spanje, 5,75 per glas

Late harvest Noble Taminga, Trentham, Australië, 7, 25 per glas

10 years old port, DOW’s, Portugal, 6,50 per glas

20 years old port, DOW’s, Portugal, 9,00 per glas

Pedro Ximenez sherry, 6,00

Diverse cognacs en likeuren en speciale koffie vanaf  4,25

 

BIANCA’S CHOICE: NAAST DE WIJNKAART AANBEVOLEN WIJNEN

Heeft u een allergie? Laat het ons weten