Hendrickje’s dinerkaart

HENDRICKJE’S DINERKAART

 

Beste gast,
onderstaande menukaart is tijdens de coronasluiting niet van toepassing.
Vanaf 24 oktober hebben wij speciale take-away gerechten, “ready to eat”…
meer info op 0229-210417, graag tot ziens!

WELKOM BIJ HENDRICKJE,

WIJ SERVEREN BROOD BIJ BINNENKOMST EN WARME GROENTE EN AARDAPPELEN BIJ HET HOOFDGERECHT. EVENTUELE SUPPLEMENTEN BEREKENEN WIJ.

VOOR GROEPEN VANAF 8 PERSONEN WORDT DE KEUZE BEPERKT TOT TWEE GERECHTEN PER GANG.

OP VERZOEK SERVEREN WIJ VEGETARISCHE GERECHTEN

FREE WIFI: JUFFER VAN RIJN2 WACHTWOORD: hendrickje

VOORGERECHTEN/TUSSENGERECHTEN

Gerookte Paling van Frank's Smokehouse 14,75

geserveerd met aardappelsalade en toast

JORDAANS FEESTJE 11,75

Dungesneden gerookte biefstuk met Old Amsterdam, Amsterdamse ui en basilicumdressing

SOEP VAN HET SEIZOEN 7,75

deze wordt aan tafel verteld

GAMBA'S MET RISOTTO 11,75

zwarte risotto geserveerd op de manier van Ferron

HOOFDGERECHTEN

GEBAKKEN OSSENHAAS 27,50

met shii take, oesterzwam en saus van mosterd en roze peper

MARKO’S CHOICE: RENDANG 21,50

Indonesische rundvleesstoofschotel met basmati rijst, pittige boontjes, huisgemaakte atjar en sambal

TAMME EENDENBORST 22,50

met saus van PX sherry, stamppotje van snijboon en gecarmeliseerde appel

VIS OP TAFEL (dagprijs)

wisselend visgerecht met passend garnituur

NAGERECHTEN

HUISGEMAAKT TIRAMISU 7,75

met bananensorbet

HENDRICKJES FAVORIET 7,75

wisselend dessert, wordt aan tafel verteld

WITTE CHOCOLADEMOUSSE 7,75

met huisgedraaid koffieijs en kokosmacroom

KAZEN VAN FAAS 10,75

Drie verschillende soorten kaas
LEKKER BIJ DE KOFFIE: AMBACHTELIJKE BONBONS UIT BOBELDIJK
PER STUK 1,00

Bij het dessert:

Moscatell, Navarra, Spanje, 5,75 per glas

Late harvest Noble Taminga, Trentham, Australië, 7, 25 per glas

10 years old port, DOW’s, Portugal, 6,50 per glas

20 years old port, DOW’s, Portugal, 9,00 per glas

Diverse cognacs en likeuren en speciale koffie vanaf 4,25

BIANCA’S CHOICE: NAAST DE WIJNKAART AANBEVOLEN WIJNEN

Heeft u een allergie? Laat het ons weten