KERSTMENU 2020

 

WIJ ZIJN OOK GEOPEND OP OUDJAARSAVOND, KIJK VOOR DE GERECHTEN BIJ MARKO’S CHOICE OP DE PAGINA MENU OF NEEM TELEFONISCH CONTACT MET ONS OP. 0229-210417      06-34314736

HENDRICKJE’S KERST TAKE AWAY 2020

“HORS D’OEUVRE 2.0” uitgebreide salade met diverse luxe vis en vlees items, voor 2 personen (geserveerd met brood en aioli) 29,50

***

Soep van het seizoen: Thaise soep op basis van kokosmelk, licht pittig 10,50 per liter

***

Gebakken Noordzeetong (400-500 gram), op de graat gebakken met remouladesaus en passend garnituur 29,50 pp

***

of

Confit de Canard; Klassiek geconfijte Franse tamme eendenborst met gestoofde zuurkool, stoofpeer en hasselback aardappel 17,50 pp

***

Feestelijk kerstdessert, huisgemaakte speculaasparfait met citrushangop en slagroomsoesje 7,00

Voorgerecht is “ready to eat’, soep zelf verwarmen, hoofdgerecht kan warm meegenomen worden maar is ook mogelijk om door ons voorbereid op te halen en zelf nog even in de oven af te maken (kleine wijzigingen voorbehouden).

Voor culinaire kookvragen kunt u chef Marko bellen op: 0229-210417 of 06-29053928, uiteraard adviseert gastvrouw Bianca graag een passende wijn bij onze gerechten.

Wij wensen u gezellige dagen en hopen u in 2021 weer in ons restaurant te kunnen ontvangen.
Marko, Bianca en ons team.