Over ons

Eten in een schilderachtige ambiance aan de Hoornse Haven!

Samen sterk voor smaak en sfeer

Koken, altijd maar koken. Chef-kok Marko Pol dróómt zelfs culinair. Ook als hij niet achter het fornuis staat, pruttelt het tóch in zijn hoofd. In hun restaurant Hendrickje Stoffels komen voor hem en zijn gastvrouw en partner Bianca Mens alle idealen op het gebied van smaak en sfeer bij elkaar.

Smaak gaat verder dan lekker eten en drinken. Ook sfeer, gezelschap en omgeving dragen bij aan een geslaagd etentje buiten de deur. Daarom combineren we bij restaurant Hendrickje Stoffels kwaliteit op tafel met kwaliteit in ambiance.

Wij zijn gevestigd in een sfeervol pand aan de pittoreske Hoornse haven. Dus geniet van het uitzicht op de Hoofdtoren en de zeesluis. In de lijn van de scheepvaart heeft ons restaurant een modern en knus interieur met nautische accenten en heldere blauwe tinten. Onze koks kennen geen geheimen. Kijk daarom rustig mee in de grotendeels open keuken.

Voor kleine, intieme gezelschappen zijn er tafels vanaf twee personen. Komt u met een grotere groep? Schuif dan gezellig aan in de hoek met de comfortabele lange bank.

Onze menukaarten

Onze kaart bestaat uit gerechten afkomstig van de Franse, Mediterrane en Oosterse keuken . Hieruit kiest u van de a la carte of ons specialiteitenmenu. Verder serveren wij Marko’s Choice menu, genoemd naar onze chef-kok. Laat u zich daarbij vooral verleiden door Bianca’s Choice wijnarrangement, samengesteld door onze gastvrouw-vinologe.

Waardering uit vakkringen

Onafhankelijke kenners uit vakkringen spraken hun waardering uit, een vermelding in Gault Millau, dat is een culinaire gids die onder liefhebbers prestige geniet.

Met culinaire groet,

Marko Pol en Bianca Mens
Chef kok en gastvrouw vinologe