Nieuws

TAKE AWAY PAASBRUNCH 4 EN 5 APRIL

  TAKE AWAY PAASBRUNCH 4 EN 5 APRIL Wij hebben een aantal heerlijke gerechten in petto die "Easy Peasy" (in een handomdraai) op tafel staan. Als start een heerlijke kippenragout geserveerd in een pasteitje, uitgebreide paasbrunchsalade (ready to eat)en als...

Lees meer

Wine & Dine Bingo 26 februari

  DUIZEND BOMMEN EN GRANATEN! BINGO!! www.bingohoorn.com We hebben de beste acteurs van Hoorn bereid gevonden zich in te zetten voor dit geweldige initiatief! Op vrijdag 26 FEBRUARI organiseren we in samenwerking met Koen van der Plas een geweldige ONLINE Wine...

Lees meer

Nieuwe gerechten take away

  Nieuwe gerechten in onze take away Als nieuwkomers hebben we een heerlijk voorgerecht van dungesneden runderpastrami met huisgemaakte piccalilly en gerookte amandelen, verder serveren we als hoofdgerecht Spaanse Knoflookkip met gamba's, chorizo, champignons ...

Lees meer

Oudjaarsavond

  OUDJAARSAVOND GEOPEND, NEW YEARS EVE 2020 31 December zijn we ook open voor take-away, we serveren een heerlijke Hors d'eouvre met verschillende vis en vlees items of Carpaccio van gerookte biefstuk met old Amsterdam, uiensoep per liter, Gebakken zeetong...

Lees meer

December cadeautip: Borrelplank speciaal

  NIEUW! BORRELPLANK SPECIAAL 29,50! December cadeautip, een borrelplank met diverse charcuterie, gerookte zalm, makreelmousse, kaas, olijven, maisbrood, aioli en een fles witte of rode wijn. Heerlijk om te delen. Wij houden u op de hoogte via Facebook, Instagram...

Lees meer

Nieuw! Nu ook take away op vrijdag!

  NIEUW! Op veler verzoek nu ook open voor TAKE-AWAY OP VRIJDAG... Wij serveren een heerlijke zalmtartaar met Hollandse garnalen, Jordaans feestje en onze bekende Confit de Canard met gestoofde zuurkool en Friese aardappel uit de roomboter. Als dessert de...

Lees meer

Chef Marko’s take-away!

  Inmiddels zijn wij al een aantal weken volop geopend voor take-away. Wij serveren een heerlijke zalmtaartaar met Hollandse garnalen, Jordaans feestje en onze bekende Confit de Canard met gestoofde zuurkool en Friese aardappel uit de roomboter. Als dessert de...

Lees meer

Chef Marko’s take-away!

  Helaas is besloten de Coronamaatregelen aan te scherpen en hebben wij vanaf donderdag 15 oktober onze deuren gesloten voor diner. Maar wij gaan vanaf volgende week take-away gerechten serveren. De gerechten zijn "ready to eat" en geserveerd op borden van...

Lees meer

OPENINGSTIJDEN

  Nog even onze openingstijden op een rijtje: Donderdag t/m dinsdag geopend vanaf 17.30 uur. Zondags vanaf 13.00 uur voor lunch, borrel en diner. Op alle andere dagen lunch op reservering vanaf 4 personen. Door de Coronamatregelen zijn wij tot 22.00 open. Kom ook eens...

Lees meer

ZONDAGMIDDAGLUNCH

  Elke zondag open vanaf 13.00 uur, voor lunch borrel en diner. Wij serveren naast de lunchkaart een 2-gangen Zondagmiddag lunchmenu voor 29,50. Ook kunt u gerechten bestellen van onze a la carte kaart. Tot zondag!

Lees meer