RESERVEREN

Reserveren

 

 

Wilt u een tafel reserveren bij restaurant Hendrickje Stoffels? Vul dan het formulier in of neem telefonisch contact met ons op. Heeft u speciale wensen of allergieën? Vergeet dit dan niet aan ons door te geven. Wij verwelkomen u en uw gezelschap graag bij restaurant Hendrickje Stoffels!

Wij zijn op vrijdag tot en met dinsdag geopend vanaf 17:30. Op zondagmiddag zijn we ook geopend voor een drankje. Wilt u op een andere dag komen lunchen? Dat kan dat op aanvraag, vanaf 4 personen. Neemt u hiervoor contact met ons op.

LET OP: Uiterlijk 12 uur van tevoren reserveren via dit formulier.

Wilt u op de dag zelf reserveren? Dan gelieve telefonisch contact op te nemen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Openingstijden

Maandag 17:30
Dinsdag 17:30
Woensdag gesloten (groepen op aanvraag)
Donderdag gesloten (groepen op aanvraag)
Vrijdag vanaf 17:30
Zaterdag vanaf 17:30
Zondag vanaf 14:30

Voor groepen op woensdag in overleg

  • DD dash MM dash JJJJ
  • :

PARKEERGELEGENHEID

Er zijn bij ons aan de kade een aantal betaalde parkeerplekken waar u kunt staan. Verder zijn er veel vergunninghoudersplekken waar u tot 23.00 uur niet mag staan. Kijkt u vooral voor de zekerheid waar u geparkeerd staat, zodat u avond niet wordt afgesloten met een bekeuring onder de ruitenwisser.
Op 5-10 minuten lopen bij ons vandaan vindt u het parkeergarage ’t Jeudje, Vollerswaal 61A, 1621 GD Hoorn. U kunt hier vanaf 18.00 uur tot 12.00 uur de volgende dag gratis parkeren (Behalve op koopzondag). Verder zijn er mogelijkheden bij de Brandweerkazerne aan de Nieuwe Wal