CHEF’S MARKO HERFST-MENU

divider

Amuse

***

                              Dungesneden Spaans Iberico, paddenstoelen, krokante bacon,                                             biologische Pecorino truffelkaas

***

extra tussengerecht +6,50
Soep van het seizoen, deze wordt aan tafel verteld

of
Risotto Nero op de manier van Ferron met dungesneden Serrranoham

*** 

                    Confit de Canard: Klassiek Frans geconfijte eendenbout met gestoofde                                  zuurkool en eigen jus

of

Hertenrugfilet met crème de cassis en stamppotje boerenkool (+5,00)

of

Catch of the day, deze wordt aan tafel verteld
***

Hendrickje’s Favoriet, deze wordt aan tafel verteld

***

32,50 (3-gangen)


BIANCA SERVEERT HAAR FAVORIET WIJNEN divider

WIT: Chardonnay, Luc Pirlet, Languedoc, 2015
Frisse chardonnay met vleugje houtlagering 

27,75

ROOD: Beaune Teurons, Dom, Bouchard Pére et Fils, 2011
Een premier cru wijn van de Pinot Noir druif, rijping op Frans Eikenhout, aroma’s van rood fruit, zacht en vol. Het is een topwijn van eigen wijngaard
64,50