Overnachten in Hoorn

Overnachten in Hoorn

Wilt u overnachten in Hoorn? Hoorn is een prachtige historische stad waar veel te zien en te beleven valt. Loop rond in de historische haven, ga wat drinken op de gezellige terrasjes, geniet van de sfeer of bezoek een van de musea. Bent u op zoek naar gezellige bed and breakfast in Hoorn? Bekijk dan de volgende mogelijkheden eens!

Monumentaal slapen in hartje centrum: Bed and Breakfast Tulp

Bed and Breakfast Tulp is gevestigd in hartje centrum. Het heeft een prachtig dakterras, waar u gebruik van kunt maken. Het ontbijt is in restaurant de “Oude Waegh” op de Roode Steen. Hoorn is een mooie levendige stad waar veel te zien en te doen is. Breng een bezoekje aan het Westfries museum, geniet van een boottochtje of kijk rond op de markt. Op zaterdag is er markt en in de zomer op woensdag zijn er themamarkten zoals kaasmarkt, curiosa en andere leuke evenementen. Kijk voor meer informatie over Bed and Breakfast de Tulp op www.bnbtulp.nl.

Slapen in sfeervolle woonboerderij: B&B West Friesland

Bed & Breakfast Westfriesland bevindt zich in een landelijk en rustig gelegen grote woonboerderij en heeft een ruime tuin, een veranda, voorzieningen als gratis WiFi en gratis parkeergelegenheid. U kunt bij ons direct online uw reservering maken. De centrale ligging van B&B West Friesland is uniek te noemen. Vlakbij de historische plaatsen Hoorn, Enkhuizen en Medemblik, allen op 10 minuten rijden. Maar ook de kaasmarkt van Alkmaar, de Zaanse Schans in Zaandam, het centrum van Amsterdam en de kustplaatsen Egmond en Bergen kunt u in ongeveer 30 minuten bereiken. Ontdek meer op www.benbwestfriesland.nl

Meer weten over overnachtingen in Hoorn?