Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje in Hoorn

Gaat u een bedrijfsuitje organiseren in Hoorn? Wij bieden fantastische mogelijkheden om uw bedrijfsuitje tot een onvergetelijke dag te maken. Hoorn is een prachtige stad met een eeuwenoude geschiedenis als VOC stad. Het is moeilijk te geloven dat je binnen 30 minuten vanaf Amsterdam Centraal in een compleet andere setting terecht komt: uit de drukte van de stad en toch vol stadse historie. Hoorn is de perfecte locatie voor een bedrijfsuitje!

Amuse Cruise en Cruise and Dinner arrangement

Wij bieden unieke arrangementen voor bedrijfsuitjes, zoals de Amuse Cruise en Cruise and Dinner arrangement. Het Amuse Cruise arrangement bestaat uit een mooie rondvaart door het historische Hoorn. Onder het genot van heerlijke amuses en sprankelende aperitieven bekijk u ons schilderachtige Westfriese stadje vanaf het water. Onze bemanning trakteert u ondertussen op verhalen over de historische stad Hoorn en zijn wateren. Geniet van de wind in uw haren, heerlijke gerechtjes en een hoop gezelligheid met uw collega’s! In het Dinner and Cruise arrangement vervolgt u de dag in ons sfeervolle restaurant voor een heerlijk drie of vier-gangen diner. Een fantastische ervaring die een bedrijfsuitje uit tot een gegarandeerd succes maakt!

De Amuse Cruise en het Cruise and Dinner arrangement is mogelijk voor groepen vanaf vier personen met een maximum van tien personen.

Vergaderen in Hoorn

Wilt u de dag beginnen met een vergadering? Wij bieden de mogelijkheid tot vergaderen bij Hendrickje Stoffels. Kies aansluitend voor een mooie lunch, diner of een van onze arrangementen.

Wilt u meer weten over het boeken van een bedrijfsuitje? Neem dan contact met ons op!