CHEF’S GOUDEN EEUW MENU

CHEF’S MENU

Hollandse garnalen (duurzaam gevangen in de Hollandse Noordzee met gerookte zalm

***

Soep van het seizoen, deze wordt aan tafel verteld

***

Catch of the day: deze wordt aan tafel verteld
of
Confit de Canard: Klassiek Franse tamme eendenbout met gestoofde zuurkool en eigen jus
of
Diamanthaas met jus van Dijn mosterd en rose peper

***

 

Hendrickje’s Favoriet dessert

***

3-gangen 36,50

(voor-, tussengerecht van het huis, hoofd- en nagerecht)

 

 

BIANCA SERVEERT HAAR FAVORIETE WIJNEN:

WIT: Albarino Don Olegario, Riax Baixas, 2014
Kruidige aromatische intense witte wijn met een lange afdronk
39,50

ROOD: Ondalan Reserva, Rioja, 2014
Typisch Spaanse stevige Tempranillo met 6 maanden houtlagering
fles 27,50, glas 5,75