Amuse cruise

Amuse cruise

Bent u op zoek naar een unieke locatie voor een aperitief of een amuse? Stap dan aan boord van de ‘Juffer van Rijn’, de varende aanwinst van restaurant Hendrickje Stoffels. Een unieke mogelijkheid om te genieten van de historische uitzichten van Hoorn vanaf het water onder het genot van heerlijke amuses en aperitief.

Ontdek de historische stad Hoorn vanaf het water

Bent u ook zo gek op varen? De wind in uw haren, prachtige uitzichten en gezellig kletsen op het water. Dan is de amuse cruise iets wat u niet mag missen. Stap samen aan boord van de ‘Juffer van Rijn’ en geniet van een ruim uur durende rondvaart. Ontdek de historische stad Hoorn vanaf het water. U vaart door de historische binnenhaven en gaat vervolgens richting Schouwburg “Het Park”. We varen langs VOC museumboot “De Halve Maen”. Op het IJsselmeer verrassen wij u met een snelle rit om lekker uit te waaien. Aan boord neemt u de skyline van Hoorn in u op en droomt u weg op de golfslag van smaak van avontuur.

Geniet van heerlijke amuses en aperitieven
Echte zeelui weten het: nergens komt smaak beter tot zijn recht dan op het water. Tijdens het varen serveren wij u en uw gasten amuses en sprankelende aperitieven. Geniet van de schilderachtige uitzichten van ons Westfriese stadje en de heerlijke smaken van onze diverse amuses.

Amuse cruise boeken?

Wilt u ons Amuse cruise arrangement boeken? Het arrangement is mogelijk vanaf vier personen tot maximaal tien personen. De afvaart op de ‘Juffer van Rijn’ is mogelijk vanaf 16.00 (na 17:30 doen we de afvaart in overleg). De kosten voor het Amuse Cruise arrangement bedragen:
• €45,00 per persoon, varen zonder lunch/diner 5,00 toelslag p.p.
• Ook op zondag om 12.00 kunt u uitvaren (in combinatie met een lunch)
Wilt u een compleet programma met een opvolgend diner?

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!