CRUISE AND DINNER

Cruise and dinner

Wilt u een dag of avondje uit echt bijzonder maken? Wij bieden een fantastisch Cruise and Dinner arrangement. We beginnen met een mooie rondvaart door het historische Hoorn. Onder het genot van heerlijke amuses en sprankelende aperitieven bekijkt u ons schilderachtige Westfriese stadje vanaf het water. Een fantastische start van een bijzondere avond. We vervolgen de avond in ons sfeervolle restaurant voor een drie of vier-gangen diner. Een fantastische ervaring die een een avond of dagje uit tot een gegarandeerd succes maakt!

Stap aan boord en geniet

Stap aan boord op de ‘Juffer van Rijn’, de varende aanwinst van restaurant Hendrickje Stoffels. De ‘Juffer van Rijn’ ligt afgemeerd aan de Karperkuylkade, vlakbij ons restaurant. U stapt samen met uw gasten aan boord voor een rondvaart van ruim een uur. We gooien de trossen los en zetten koers naar de historische binnenhaven van Hoorn en de Schouwburg ‘Het Park’.

Tijdens het varen serveren we heerlijke amuses en sprankelende aperitieven. Geniet van de fantastische smaken, want nergens komt smaak beter tot zijn recht dan op het water. Tijdens de boottocht trakteert onze bemanning u op verhalen over de geschiedenis van Hoorn en het water. Op het IJsselmeer verrassen wij u met een snelle rit om lekker uit te waaien. Aan boord neemt u de skyline van Hoorn in u op en droomt u weg op de golfslag van smaak van avontuur.

Dineren in een sfeervolle omgeving

Nadat het schip de haven binnenloopt vervolgt u de avond in restaurant Hendrickje Stoffels met een heerlijk diner samengesteld door chef-kok Marko Pol. We kunnen daarbij een bijpassend glas wijn per gerecht serveren geselecteerd door onze gastvrouw en vinoloog Bianca Mens. 

Dinner and Cruise boeken?

Wilt u ons Cruise arrangement boeken? Het arrangement is mogelijk vanaf vier personen tot maximaal tien personen. De afvaart op de ‘Juffer van Rijn’ is mogelijk op diverse tijden (na 17:30 doen we de afvaart in overleg). Het varen met onze Juffer kost 42,50 pp, aansluitend kunt u in ons restaurant kiezen voor de a la cartekaart of het Marko’s choice specialiteiten menu.

De schilderachtige uitzichten van Hoorn vanaf het water, onze heerlijke gerechten en fantastische wijnen maakt ons arrangement tot een onvergetelijke ervaring. Wilt u meer weten of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op!