Hoorn

Hoorn

Hoorn is een prachtige historische stad. Een mooi centrum met veel leuke winkeltjes, de sfeervolle haven en gezellige horecagelegenheden, waaronder natuurlijk Restaurant Hendrickje Stoffels.

Amuse Cruise en Cruise and Dinner arrangement

Wij bieden unieke arrangementen voor bedrijfsuitjes, zoals de Amuse Cruise en Cruise and Dinner arrangement. Het Amuse Cruise arrangement bestaat uit een mooie rondvaart door het historische Hoorn. Onder het genot van heerlijke amuses en sprankelende aperitieven bekijk u ons schilderachtige Westfriese stadje vanaf het water. Onze bemanning trakteert u ondertussen op verhalen over de historische stad Hoorn en zijn wateren. Geniet van de wind in uw haren, heerlijke gerechtjes en een hoop gezelligheid met uw collega’s! In het Dinner and Cruise arrangement vervolgt u de dag in ons sfeervolle restaurant voor een heerlijk drie of vier-gangen diner. Een fantastische ervaring die een bedrijfsuitje uit tot een gegarandeerd succes maakt!

De Amuse Cruise en het Cruise and Dinner arrangement is mogelijk voor groepen vanaf vier personen met een maximum van tien personen. Lees er hier meer over.

Dineren in Hoorn

Komt u gezellig bij ons dineren? Smaak gaat verder dan lekker eten en drinken. Ook sfeer, gezelschap en omgeving dragen bij aan een geslaagd etentje buiten de deur. Daarom combineren we bij restaurant Hendrickje Stoffels kwaliteit op tafel met kwaliteit in ambiance. Wij zijn gevestigd in een sfeervol pand aan de pittoreske Hoornse haven. Dus geniet van het uitzicht op de Hoofdtoren en de zeesluis. In de lijn van de scheepvaart heeft ons restaurant een modern en knus interieur met nautische accenten en heldere blauwe tinten.

Overnachten in Hoorn

Wilt u overnachten in Hoorn? Er zijn verschillende gezellige Bed and Breakfast in Hoorn en omgeving. Bekijk bijvoorbeeld Bed and Breakfast de Tulp, Bed and Breakfast Luym en B&B West Friesland eens. Mooie sfeervolle accommodaties voor een heerlijk verblijf in Hoorn!

Wilt u meer weten over Hoorn? Neem dan gerust contact met ons op!